Våra tjänster

Försäljning av tyger Vi på Sysöder har specialiserat oss på försäljning av tyger. Vi håller alltid hög kvalité på våra tyger och lämnar självklart garanti på ändringssömnad m.fl. Garantin gäller om vår ändring på något sätt, mot förmodan, misslyckas att nå det som utlovats. Tygerna vi säljer håller mycket hög kvalité och det gör att vi endast har återkommande kunder. Välkommen in till oss för en närmare titt på just det du vill ha, vad vi kan erbjuda samt eventuella kostnader.


Ändringssömnad Sysöder har även professionella sömmare vars uppgift är att lämna kunden helt mållös. . Vi håller alltid hög kvalité på vårt arbete och lämnar självklart garanti på vårt arbete. Vi utför alla typer av ändringssömnader, t.ex. gör byxor och kostymer kortare, tillägger någon detalj m.m. Allt går att fixa och ingenting är omöjligt för våra sömmare här på Sysöder. Välkommen in till vår fysiska butik där du får vår service som är i världsklass, prisförslag samt en härlig upplevelse!

Försäljning av symaskiner Förutom ändringssömnader så har vi på Sysöder också försäljning av symaskiner. Symaskinerna vi säljer är endast av topp-kvalité och vi lämnar självklart garanti på dessa. Sysöder har en symaskin för alla, oavsett bruk och i alla möjliga prisklasser. Vi säljer endast kända märken, d.v.s. Singer, Husqvarna och Pfaff. Utöver symaskiner så säljer vi även maskiner som är associerade med tyg etc. För mer information och priser, vänligen ring oss eller besök vår fysiska butik.

Serviceinriktad Sybutik Utöver alla tjänster som vi erbjuder, så har vi på Sysöder alltid följt en ideologi. Kunden är i centrum och kunden kommer först. Vi vill att kunden alltid ska lämna vår butik 100% nöjd och belåten. Vi har följt denna ideologi i över 18 år och det gör oss till den bästa sybutiken i Skåne. "Kvalité före kvantitet", våra tyger är noggrant utvalda av våra tygspecialister vars expertis är att hämta hem kommande kollektioner redan idag. Välkommen in till Sysöder!Tjänster samt prisförslag

Kända märken

Vi på Sysöder använder oss endast av kända märken och ett gott exempel på detta är vårt garn ifrån MyBoshi.

1000 trådar

En bild säger mer än 1000 ord. Vad säger 1000 trådar i alla möjliga färger/nyanser i sådana fall?

En knapp för varje tillfälle

Med dagens teknologi är det lätt att välja fel knapp. Hos oss väljer du alltid rätt, oavsett knapp.

Adress: Carl Krooks Gata 44, 252 25 Helsingborg | Telefonnummer: 042-12 54 10